Coating

Een coating kan voor veel verschillende toepassingen worden gebruikt. Wij leveren vakkundig werk waarbij veiligheid, betrouwbaarheid en levering binnen de afgesproken tijd centraal staat. Sijtsma Noord heeft jarenlang ervaring met allerlei soorten coating:

  • Vloercoating
  • Wandcoating
  • Zwembadcoating
  • Nano coating
  • Coating van hotspray
  • Anti-graffiti coating

Vloercoating

Een vloer voorzien van een kunststof coating is ideaal in ruimtes waarbij hoge eisen aan het vloeroppervlakte worden gesteld. Wij bieden verschillende coatingmaterialen aan voor uw vloer. Zo kunt u kiezen uit een coating van epoxy, polyurethaan of PMMA. Deze coatings hebben allemaal de positieve eigenschap dat ze stoot, slijtvast en vloeistofdicht zijn.

Wandcoating

Coating is niet alleen goed te gebruiken voor vloeren maar biedt ook uitkomst voor wanden. Door vloeren en wanden te voorzien van coating wordt er gezorgd dat de ruimte als één geheel vloeistofdicht is. Bij wanden kunt u ook kiezen uit coatings van epoxy, polyurethaan of PMMA.

Zwembadcoating

Zwembadcoating kan gebruikt worden voor zowel nieuwe als bestaande zwembaden. Coating is in veel verschillende kleuren beschikbaar. Bij Sijtsma Noord kan er gekozen worden voor coating die aangebracht kan worden op het polyester, beton of op tegels in het zwembad. Door deze coating zorgt u ervoor dat het zwembad compleet waterdicht is. Dit heeft de positieve eigenschap dat deze hygiënisch, naadloos en slijtvast is. De coating in het zwembad is onderhoudsarm en bestand tegen chemicaliën en chloor.

Nano coating

Nano coating is een coating die de aanhechting van vuil en vocht tegengaat. De nanocoating maakt gebruik van nanotechnologie. Dit is een techniek waarbij het mogelijk gemaakt wordt om te werken met materiaaldeeltjes in nanometers. Deze deeltjes in coating verbinden zich met elkaar welke een hoge dichtheid creëert. Door deze hoge dichtheid maakt vocht en vuil geen kans. De coating beschermt de behandelde materialen tot twintig jaar.

Coating van hotspray

Hotspray is een coating die gebruikt wordt als bescherming tegen chemicaliën, corrosie en weersinvloeden. De hotspray is aan te brengen op verschillende materialen, in allerlei vormen en droogt op in enkele seconden. U kunt hotspray bijvoorbeeld toepassen als beschermingslaag voor pijpleidingen, boten, daken en vrachtwagens. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om hotspray toe te passen, neem hierover vrijblijvend contact met ons op.

Anti-graffiti coating

Anti-graffiti coating is een preventief middel tegen ongewenste graffiti. Deze coating werkt als een soort schild tegen indringing en aanhechting van verf, viltstift, vuil, roet en andere mogelijke vervuilers. De coating is biologisch afbreekbaar en heeft als basis een kleurloze, opofferende was-polymere laag. De coating is niet agressief en daarom ook geschikt voor kwetsbare oppervlaktes. De coating biedt een bescherming van zeven tot maximaal tien jaar.