Cleanrooms

Cleanrooms worden op steeds meer plaatsen toegepast om er zeker van te zijn dat het productie- of werkproces zo zuiver mogelijk blijft. Ze zijn onmisbaar in de huidige tijd en dragen bij aan een steriele werkomgeving. Cleanrooms zijn van groot belang in sectoren waar bacteriën en stof het productieproces kunnen schaden. Zo worden ze onder andere toegepast in de biotechnologie, de medische sector en in de ruimtevaart. 

De meerwaarde van de HACCP coating van Sijtsma Noord

Sijtsma Noord draagt hieraan bij door speciale coatings aan te brengen op de wanden en vloeren van productieruimtes. Door het aanbrengen van een HACCP coating wordt bacteriële groei tot een minimum beperkt. Door de coating hecht vuil niet aan de verschillende oppervlaktes.  

De meerwaarde van Sijtsma Noord op een rij:

  • VCA** en HACCP gecertificeerd vakmanschap;
  • Uitvoering volgens de geldende HACCP richtljnen;
  • Jarenlange ervaring in de zuivel- en voedingsindustrie.

Certificaten van Sijtsma Noord

Sijtsma Noord is een VCA** en HACCP gecertificeerd bedrijf. Wij werken met hoogwaardig en modern materieel. De zorg voor goed werken staat dan ook voorop. Sijtsma Noord is tevens een gecertificeerd Nylo applicatiebedrijf, erkend door Nelf Lakfabrieken BV. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold in productkennis en het beheersen van de nieuwste toepassingstechnieken. 

Onze referenties

Arcadis Nederland Unilever Foods Innovation Center

Arcadis Nederland Unilever Foods Innovation Center

Sijtsma Noord BV is door Arcadis Nederland gevraagd om bij Unilever  Foods Innovation Center - Hive te Wageningen diverse HighCare coating werkzaamheden uit te voeren. Naast het afwerken van diverse ondergronden met Nylo Coating Thix, voorzien van uniek TNO TRISKELION Foodgrade certificaat, hebben ook alle zwarte raamkozijnen in de productieruimte een mooie matte Foodgrade afwerking gekregen, welke tevens ook nog eens zeer chemicaliën bestendig is.  

Referentie bekijken

Zwembad De Zwaoi in Valthermond

Zwembad De Zwaoi in Valthermond

Zwembad De Zwaoi in Valthermond is gebouwd in 1973 en is voorzien van meerdere buitenbaden en een hele brede glijbaan. Nadat Sijtsma Noord in 2018 de 1e fase van de renovatie heeft afgerond, mochten wij voor de 2e fase Sijtsma Noord het diepe zwembad en de startblokken coaten.  We hebben de vloeren, wanden en randen gecoat met een chloorbestendige coating, geïnjecteerd en dilatatievoegen aangebracht. Op 22 maart 2019 zijn de werkzaamheden afgerond en kon het zwembad weer gevuld worden.

Referentie bekijken