Nieuwbouw Friesland Campina Gerkesklooster

Nieuwbouw Friesland Campina Gerkesklooster

In juli 2014 verwoeste een brand het oude kaaspakhuis en een deel van het pekellokaal op het terrein van Friesland Campina in Gerkesklooster.

In oktober 2014 is er besloten een nieuw kaaspakhuis te bouwen en het pekellokaal te herbouwen. Voor de investering is 30 miljoen euro gemoeid.

Sijtsma Noord is al sinds de brand nauw betrokken bij Friesland Campina Gerkesklooster. Toen het vuur net onder controle was werd Sijtsma Noord meteen ingeschakeld om herstelwerkzaamheden uit te voeren, zodat de productie zo snel mogelijk kon worden hervat.

Nu bij de nieuwbouw is Sijtsma Noord nog steeds betrokken en gaan we het laatste gedeelte van de nieuwbouw in zodat in november 2015 de oplevering plaats kan vinden. Sijtsma Noord vangt binnenkort aan met de werkzaamheden om de wanden en plafonds volgens de HACCP hygiëne normen af te werken.

De werkzaamheden zullen worden verricht volgens de HACCP richtlijnen en normen. Sijtsma Noord is niet alleen gespecialiseerd in het werken in omgevingen waar voeding, veiligheid en hygiëne een belangrijke rol spelen en gebruiken wij producten die voldoen aan de HACCP normen voor de voedselindustrie, ook is Sijtsma Noord en zijn medewerkers sinds augustus 2015 HACCP gecertificeerd.

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht