Onze HACCP coatings in de HygiëneSpecial

Onze HACCP coatings in de HygiëneSpecial

Wanneer u actief bent in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie bent u waarschijnlijk bekend met de vakbladen. In de HygiëneSpecial 2017 die verstuurd wordt met onder andere de vakbladen EVMI, Bakkers in bedrijf, Vlees+ en Vismagazine hebben wij verteld over onze slimme HACCP-oplossingen.

Extreem hoge eisen bij Ausnutria Hyproca in Heerenveen

In de HygiëneSpecial is te lezen over een groot project bij Ausnutria Hyproca in Heerenveen dat Sijtsma Noord binnenkort oplevert. De HACCP-eisen in de voedingsmiddelenindustrie worden steeds strenger. Dit geldt helemaal voor een fabriek waar zuigelingen- en kindervoeding wordt gemaakt. In het artikel van de HygiëneSpecial is te lezen hoe wij in staat zijn om maar liefst vijf jaar garantie te leveren wat uniek is in de sector.

Deskundigheid van Sijtsma Noord

Ook voor andere bedrijven in de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie zijn kwaliteit, hygiëne en veiligheid belangrijke aspecten binnen de bedrijfsvoering. Bij Sijtsma Noord zijn wij al 35 jaar actief binnen deze branche. Hierdoor hebben wij de benodigde deskundigheid in huis en zijn wij in staat om een totaalpakket aan diensten aan te bieden. Daarnaast kunnen wij een inspectie en renovatieproces uitvoeren terwijl de productie blijft draaien.  

Speciale HACCP coatings

De hygiëne in productieruimtes luistert nauw om de groei van bacteriën en kiemen tegen te gaan. Sijtsma Noord werkt met biocidevrije coating systemen die speciaal ontwikkeld zijn om de aanhechting van vuil tegen te gaan. Door de speciale coating wordt het aanhechten van micro-organismen vermeden en zijn de klanten van Sijtsma Noord ervan verzekerd dat zij voldoen aan de HACCP-regelgeving.

Weinig tot geen oponthoud in het productieproces

Doordat Sijtsma Noord het proces opdeelt in stukjes kunnen wij een inspectie en renovatieproces uitvoeren terwijl de productie van het bedrijf blijft draaien. Hierdoor zorgen de slimme HACCP-oplossingen voor weinig tot geen omzetverlies.

Meer weten over de slimme HACCP-oplossingen van Sijtsma Noord?

Wilt u meer weten over de slimme HACCP-oplossingen van Sijtsma Noord, download hier dan vrijblijvend onze folder over Voedingsmiddelenindustrie of bekijk het artikel van de HygiëneSpecial

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht