Sijtsma Noord BV heeft een overeenkomst getekend met Ausnutria Hyproca voor het aanbrengen van 50.000 m2 wand- en plafondcoating!

Sijtsma Noord BV heeft een overeenkomst getekend met Ausnutria Hyproca voor het aanbrengen van 50.000 m2 wand- en plafondcoating!

Sijtsma Noord BV heeft in samenwerking met Ulfcar Benelux BV een overeenkomst gesloten en getekend met Ausnutria Hyproca Heerenveen. In de nieuwbouw van de melkpoederfabriek van Ausnutria Hyproca te Heerenveen zal er door Sijtsma Noord BV en Ulfcar Benelux BV ruim 50.000 m2  wand- en plafondcoating aangebracht worden welke voldoen aan de strenge HACCP en de FDA eisen die vooraf gesteld zijn.  Ook de voorbewerking van de ondergrond wordt verricht door Sijtsma Noord BV.

Ausnutria Hyproca gaat in deze fabriek onder andere kindervoeding in blik en andere verpakkingsvormen maken van geitenmelk en van koemelk, biologisch en conventioneel. De nieuwbouw van de fabriek moet aan strenge veiligheidseisen voldoen aangezien Ausnutria Hyproca zijn producten wil gaan exporteren naar de Verenigde Staten waar de eisen van de Food and Drugs Administration (FDA) strenger dan streng zijn.

Sijtsma Noord BV en Ulfcar Benelux BV zijn voor deze uitdaging de samenwerking aangegaan en voldoen met hun producten en de te verrichten werkzaamheden aan de strenge eisen die er vooraf gesteld zijn.

We zijn al gestart met de werkzaamheden die ongeveer een half jaar in beslag gaan nemen.

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht