Sijtsma Noord in Doe Maar Duurzaam terug kijken

Sijtsma Noord in Doe Maar Duurzaam terug kijken

Zondag niet naar ons kunnen kijken in het programma Doe Maar Duurzaam? Wees niet getreurd, komende zaterdag op RTL7 om 13.30 uur is de herhaling op tv of bekijk de herhaling op de website van RTL7.

Afgelopen zondag waren wij te zien in het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7. In dit programma laten wij zien hoe sponsstralen werkt. Sponsstralen is belangrijk als voorbehandeling van een ondergrond voor bijvoorbeeld een coating. Door de ondergrond goed te reinigen kan de coating beter hechten waardoor deze langer mee gaat.

Het grote voordeel van sponsstralen is dat de ondergrond goed wordt gereinigd waarbij tegelijkertijd de loskomende deeltjes worden opgevangen door de spons. Bij vele andere technieken worden deze deeltjes niet opgevangen en blijven deze deeltjes vaak nog achter op het oppervlak, wat zorgt voor een minder goed resultaat.

Benieuwd hoe dit allemaal in z’n werking gaat? Kijk dan komende zaterdag om 13.30 uur naar de herhaling op RTL7 of bekijk de herhaling op de website van RTL7. Het betreft aflevering 6 'industrie'  uitgezonden op 22 mei en wij zijn te zien vanaf minuut 14.27! 

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht