Sijtsma Noord nodigt u uit voor de ZwembadBranche Dag

Sijtsma Noord nodigt u uit voor de ZwembadBranche Dag

Woensdag 11 oktober is het zover! Het grootste evenement binnen de zwembranche; De ZwembadBranche Dag 2017. Het evenement vindt plaats in DeFabrique in Utrecht en wij zijn aanwezig met onze expertise over coatings en zwembadrenovatie.

Alles over zwembaden

De beurs is dit jaar groter dan ooit, met meer dan 70 exposanten met elk hun eigen specialisme. U kunt vragen stellen, maar er zijn ook genoeg workshops die u kunt volgen. Daarnaast zijn er sprekers aanwezig die over de hele dag een gevarieerd aanbod neerzetten. Voor meer informatie over de activiteiten kunt u even op de programmapagina van de ZwembadBranche Dag kijken.

Sijtsma Noord de coating specialist aanwezig

Als het gaat om zwembaden, is het van belang dat het een veilige omgeving is. Met onze coatings kunnen we garanderen dat vuil niet hecht en dat we gebruik maken van een slijtvaste toplaag. Beleef, voel en zie hoe veilig en hygiënisch de coating systemen van Sijtsma Noord zijn. Wij kunnen eventuele vragen ook ter plaatse beantwoorden. U kunt zich vast gratis aanmelden voor de ZwembadBranche Dag 2017 in DeFabrique in Utrecht. U vindt ons in stand 2.32.

Hou onze social media in de gaten

Wij kondigen alvast aan dat Sijtsma Noord met een leuke actie gaat komen. Wat wij precies gaan doen? Daar willen we nu nog niet teveel over loslaten, maar een week voor het evenement komen wij hier op terug! We laten dit weten via onze social media.

Bekijk de promovideo

Voor meer informatie over het evenement kunt u een kijkje nemen op de website van de ZwembadBranche Dag 2017. Wilt u alvast in de sfeer te komen van de ZwembadBranche Dag 2017, dan kunt u onderstaande video bekijken:

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht