Terugblik HACCP coatingwerkzaamheden Oliehoorn

Terugblik HACCP coatingwerkzaamheden Oliehoorn

Ruim een jaar geleden heeft Sausfabrikant Oliehoorn ons gevraagd om de wanden, plafonds en vloeren van de (productie)ruimtes te behandelen zodat deze voldoen aan de geldende HACCP normen voor voedings- en zuivelindustrie. Onlangs hebben wij een inspectie uitgevoerd en de onderstaande foto's gemaakt. Hieruit blijkt dat ook na vele productie uren de vloeren, wanden en plafonds er nog als nieuw uitzien.

Coatingwerkzaamheden voor de wanden en plafond

Als eerste zijn wij bezig geweest met het prepareren van de wanden en het plafond door ze te schuren en een primer aan te brengen. Na het voorbereidende werk hebben wij de wanden en plafonds behandeld met een speciale HACCP coating die bestand is tegen chemicaliën, goed te reinigen is en bovendien slijtvast is.

Coatingwerkzaamheden voor de (tegel)vloeren

De vloeren hebben wij eerst behandeld door middel van sponsstralen waarna wij de noodzakelijke reparaties konden uitvoeren. Na het aanbrengen van een primer zijn de vloeren afgewerkt met een speciale HACCP coating zodat de vloeren naadloos, vloeistofdicht, antislip, stoot- en slijtvast zijn. 

Meer over de slimme HACCP oplossingen van Sijtsma Noord

Bent u benieuwd naar wat Sijtsma Noord voor u kan betekenen? Op onze diensten pagina is meer informatie te vinden over onze HACCP oplossingen voor in de zuivel- en voedingsindustrie.  

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht