Terugblik op het jaar 2016

Terugblik op het jaar 2016

Wij kijken met een tevreden blik terug op 2016. We hebben een jaar gehad met veel vernieuwende projecten en we zijn zelfs op tv geweest! Hierbij een overzicht hoe wij het afgelopen jaar hebben doorgebracht.

Sijtsma Noord op tv met sponsstralen

Het hoogtepunt van dit jaar was natuurlijk dat we op tv zijn geweest bij het programma Doe Maar Duurzaam van RTL7! In dit programma komen diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche aan bod. Wij lieten zien hoe wij gebruik maken van sponsstralen. Sponsstralen is een milieuvriendelijke manier voor het reinigen van een oppervlak, zodat coating beter hecht.

Wand- en plafondcoating aanbrengen bij Ausnutria Hyproca

Dit jaar mochten we voor babypoederfabriek Ausnutria Hyproca coating aanbrengen op de wanden en plafonds van de nieuwe babypoederfabriek in Heerenveen. Een grote opdracht waarbij we in samenwerking met Ulfcar Benelux BV ruim 50.000 M² aan coating hebben aangebracht. De voedingsautoriteiten stellen strenge eisen aan een badypoederfabriek, wat voor een uitdagende opdracht zorgde. Benieuwd hoe dat er aan toeging? Bekijk de video op onze website.

Coating volgens de HACCP-richtlijnen

Niet alleen voor Ausnutria Hyproca mochten wij coating aanbrengen. We hebben dit jaar meer opdrachten uitgevoerd in de voedingsindustrie. Sauzenfabrikant Oliehoorn heeft zich dit jaar gevestigd in de voormalige zuivelfabriek van Friesland Campina in Drachten. Hier zijn door ons de wanden en plafonds gerenoveerd en voorzien van een HACCP goedkeurde coating. Ook van deze werkzaamheden hebben wij een video online.

Smilde Foods bouwt in Heerenveen aan een nieuwe fabriek met maar liefst 40 tanken. In de fabriek hebben wij de wanden en plafonds voorzien van coating. Daarnaast brachten wij coating aan volgens de HACCP richtlijnen bij Kalverslachterij Ekro in Apeldoorn. In meerdere ruimtes van deze slachterij hebben wij de vloeren, wanden en plafonds behandeld en gerepareerd waarna er coating is aangebracht.

Coating in de zuivelindustrie

Ook dit jaar voerden we verschillende opdrachten uit in de zuivelindustrie. Voor kaasboerderij ‘De Gelder’ hebben wij nieuwe pekelbaden voorzien van een speciale coating. Deze coating voldoet aan de HACCP-normen en is naadloos, porieloos, stootvast en slijtvast. Vanwege onze vele werkzaamheden in de zuivelindustrie is directeur Hendrik Sijtsma geïnterviewd door het blad ZuivelZicht! Hierin vertelt hij over onze opdrachten in de zuivelindustrie.

Renovaties

Naast het aanbrengen van coating op allerlei oppervlaktes, hebben we ons dit jaar ook ingezet bij het renoveren en onderhoud van de lichtbakens in Makkum. We hebben een prachtig pand op Urk gerestaureerd en gevelrenovaties uitgevoerd aan appartementencomplexen.

Wij hebben dus een goed en druk jaar achter de rug.  

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht