ZwembadBranche Magazine Juni 2017

ZwembadBranche Magazine Juni 2017

Heeft u de 59e editie van het ZwembadBranche Magazine al gelezen? ZwembadBranche Magazine is het magazine voor iedereen die werkzaam is in de zwembadbranche. Zo vindt u informatie over de laatste gebeurtenissen, regelgeving en trends in de zwembadbranche.

Het totaalpakket van Sijtsma Noord

In de uitgave van Juni 2017 hebben wij verteld over de zwembadcoating systemen van Sijtsma Noord. Op pagina 38 hebben wij toegelicht wat de voordelen zijn van een zwembadcoating van Sijtsma Noord. Met onze methoden, technieken en vakkennis zijn wij in staat om een totaalpakket aan te bieden van inspectie tot advisering, budgettering en uitvoering tot en met de nazorg.

Een paar voordelen van een zwembadcoating van Sijtsma Noord

Met onze coating systemen zorgen wij voor een hoge oppervlaktedichtheid van uw zwembad waardoor het aanhechten van vuil bijna onmogelijk is. Dit werkt kosten- en tijdbesparend doordat de ondergrond minder vaak gereinigd hoeft te worden. Onze zwembadcoating zorgt tevens voor een zeer veilig antislip effect en voldoet aan de verplichte Europese antislip NEN-norm 13451 – 1:2011.  

Zo helpen wij uw binnen- of buitenbaden veilig en hygiënisch te maken en garanderen wij dat het zwembad voldoet aan de meest recente regelgeving.

Meer weten over de coating systemen van Sijtsma Noord?

Wilt u meer weten over de zwembadcoating van Sijtsma Noord, download hier dan vrijblijvend onze brochure over coating systemen of bekijk het artikel in ZwembadBranche Magazine. Het complete magazine is te vinden op de website van ZwembadBranche Magazine.

Naar al onze diensten Terug naar nieuwsoverzicht