Opknapbeurt voor whirlpool Zwembad De Dôbe

Opknapbeurt voor whirlpool Zwembad De Dôbe

Het zijn niet alleen grote projecten waarvoor u ons kunt inschakelen. Ook bij kleine projecten levert Sijtsma Noord graag maatwerk. Zo waren we onlangs op Terschelling, bij Zwembad De Dôbe van Optisport. Hier hebben we de whirlpool voorzien van een nieuwe coating. Zwembadcoatings zijn belangrijk voor zowel de hygiëne als voor de veiligheid.

De coatinglaag bevat een antislipstructuur en daardoor is de whirlpool weer veilig te betreden. Dit zorgt voor een slijtvaste laag en bovendien is de coating onderhoudsarm. De whirlpool ziet er weer helemaal fris uit, dus Zwembad De Dôbe kan hier weer jaren mee vooruit!

Meer weten over zwembadrenovatie?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.