Coating & renovatie logistiek & magazijnen

Bij Sijtsma Noord begrijpen we de cruciale rol die vloeren spelen in logistieke centra en magazijnen. Een robuuste, duurzame vloer is niet alleen de basis van efficiënte logistiek, maar ook essentieel voor de veiligheid van uw medewerkers en de bescherming van uw activa.

Onze diensten in een oogopslag:

• Vloerherstel en renovatie: onze deskundige vakmensen hebben jarenlange ervaring in het herstellen en renoveren van vloeren in logistieke centra en magazijnen. Of het nu gaat om het egaliseren van beschadigde oppervlakken, het repareren en injecteren van scheuren of het verwijderen van oude coatings, wij herstellen uw vloer naar een perfecte staat.

• Hoogwaardige vloercoating: Onze hoogwaardige vloercoatings bieden ongeëvenaarde bescherming tegen slijtage, impact en chemische schade. Of u nu een betonvloer of een bestaande coating wilt upgraden, onze coatings zorgen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Aanbrengen van belijning: Veiligheid en efficiëntie gaan hand in hand. Wij kunnen uw vloer voorzien van op maat gemaakte belijning, zodat uw logistieke operaties soepel en gestructureerd verlopen. Of het nu gaat om looproutes, veiligheidsmarkeringen of magazijnindelingen, wij zorgen ervoor dat uw vloer optimaal is afgestemd op uw behoeften. Zie hiervoor ook op onze pagina belijning & markeringen.

De Voordelen:

  • Veiligheid: Onze belijning helpt ongevallen te voorkomen en zorgt voor een georganiseerde en veilige werkomgeving. Tevens zijn onze vloercoating antislip (gecertificeerd) zodat het ook veilig is voor uw medewerkers.
  • Efficiëntie: Een goed gemarkeerde vloer verbetert de logistieke efficiëntie en vermindert de kans op fouten.
  • Duurzaamheid: Onze vloercoatings zijn bestand tegen zware belasting en gaan jarenlang mee, waardoor uw investering op lange termijn wordt beschermd.
  • Maatwerk: Wij begrijpen dat elk logistiek centrum uniek is. Daarom bieden wij oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.
  • Ervaring: Met tientallen succesvolle projecten in de logistieke sector hebben we de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken.

Direct advies?

Wilt u direct advies van één van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op: 0517 23 22 00 .

Blogs

Foto van blog

Zwembadrenovatie

Blog lezen
Foto van blog

Vloerprofielen

Blog lezen
Foto van blog

Certificering innovatief instant coatingssysteem

Blog lezen
Foto van blog

Training nieuwste ontwikkelingen op coatinggebied

Blog lezen