HACCP Zuivel- en voedingsindustrie

Renovatie van pekelbaden is een specialisme wat een grote deskundigheid vereist. Sijtsma Noord verricht al 35 jaar diverse werkzaamheden binnen de zuivel- en voedingsindustrie en heeft deze deskundigheid in huis. Wij streven er naar om de beste te zijn en te blijven binnen dit vakgebied door continu te blijven innoveren en door te blijven ontwikkelen. Wij nemen binnen ons vakgebied die verantwoordelijkheid waarmee we u het beste van dienst kunnen zijn. 

De meerwaarde van de HACCP werkzaamheden van Sijtsma Noord

Sijtsma Noord biedt u de meerwaarde door u concrete oplossingen aan te bieden. Zo is Sijtsma Noord dé enige binnen dit vakgebied die uw pekelbad kan inspecteren en renoveren tijdens uw productieproces. Dit betekent weinig tot geen omzetverlies door productiestagnatie. 

De meerwaarde van Sijtsma Noord op een rij:

  • VCA** en HACCP gecertificeerd vakmanschap;
  • ISO 22000:2005 gecertificeerd
  • Uitvoering volgens de geldende HACCP richtljnen;
  • Inspectie van de pekelbaden tijdens het productieproces;
  • Uitvoeren van de renovatiewerkzaamheden tijdens het productieproces.

Certificaten van Sijtsma Noord

VCA** en HACCP certifcaat

Sijtsma Noord is een VCA** en HACCP gecertificeerd bedrijf. Wij werken met hoogwaardig en modern materieel. De zorg voor goed werken staat dan ook voorop. Sijtsma Noord is tevens een gecertificeerd Nylo applicatiebedrijf, erkend door Nelf Lakfabrieken BV. Ons personeel wordt regelmatig bijgeschoold in productkennis en het beheersen van de nieuwste toepassingstechnieken.

ISO 22000:2005 certificaat

Sijtsma Noord is ISO 22000:2005 gecertificeerd. De ISO 22000 functioneert als een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie. De ISO 2200 stelt strenge eisen aan organisaties in de zuivel- en voedingsindustrie. Deze ISO-norm werd ontwikkeld om een veiligheidsnorm in de markt te zetten die wereldwijd geaccepteerd kan worden. Hier leest u meer over de ISO 22000:2005 certificering van Sijtsma Noord.

Alle certificaten van Sijtsma Noord

Een overzicht van alle certificaten van Sijtsma Noord vindt u op onze certificaten pagina.

Meer weten over de HACCP werkzaamheden van Sijtsma Noord?

Wilt u meer weten over Sijtsma Noord in de Zuivel- en Voedingsindustrie, download hier dan vrijblijvend onze brochure: Download pdf.

Referenties van Sijtsma Noord

Voor diverse kaasfabrieken in Nederland en in het buitenland, zoals Friesland Campina, heeft Sijtsma Noord de afgelopen 35 jaar werkzaamheden uitgevoerd zoals het coaten van pekelbaden, vloeren en wanden:

 

Onze referenties

Arcadis Nederland Unilever Foods Innovation Center

Arcadis Nederland Unilever Foods Innovation Center

Sijtsma Noord BV is door Arcadis Nederland gevraagd om bij Unilever  Foods Innovation Center - Hive te Wageningen diverse HighCare coating werkzaamheden uit te voeren. Naast het afwerken van diverse ondergronden met Nylo Coating Thix, voorzien van uniek TNO TRISKELION Foodgrade certificaat, hebben ook alle zwarte raamkozijnen in de productieruimte een mooie matte Foodgrade afwerking gekregen, welke tevens ook nog eens zeer chemicaliën bestendig is.  

Referentie bekijken

Zwembad De Zwaoi in Valthermond

Zwembad De Zwaoi in Valthermond

Zwembad De Zwaoi in Valthermond is gebouwd in 1973 en is voorzien van meerdere buitenbaden en een hele brede glijbaan. Nadat Sijtsma Noord in 2018 de 1e fase van de renovatie heeft afgerond, mochten wij voor de 2e fase Sijtsma Noord het diepe zwembad en de startblokken coaten.  We hebben de vloeren, wanden en randen gecoat met een chloorbestendige coating, geïnjecteerd en dilatatievoegen aangebracht. Op 22 maart 2019 zijn de werkzaamheden afgerond en kon het zwembad weer gevuld worden.

Referentie bekijken