Coating systemen Ausnutria Hyproca Heerenveen

Coating systemen Ausnutria Hyproca Heerenveen

In April 2013 maakte Ausnutria haar plannen bekend voor de bouw van een nieuwe babyvoedingsfabriek in Herenveen. Hiervoor is circa 14 hectare grond aangekocht op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland.

Binnen de voedingsmiddelenindustrie gelden zeer strenge eisen waardoor grote deskundigheid vereist is. Sijtsma Noord verricht al meer dan 35 jaar diverse werkzaamheden binnen deze branche en beschikt over de benodigde deskundigheid. Vandaar dat Ausnutria ons gevraagd heeft om de wanden, plafonds en het kitwerk voor dit schitterende project te verzorgen.

Na de goedkeuring van ons plan van aanpak hebben wij een zeer duurzaam, hoogwaardig en uiterst hygiënisch coating systeem aangebracht. De coating systemen hebben geen kleur, geur en smaak afgifte waardoor ze in direct contact mogen komen met de voedingsmiddelen. Daarnaast zijn onze coating systemen stoot- en slijtvast en bestand tegen chemicaliën en zuren. Dit maakt het reinigen van de oppervlakten zeer eenvoudig en werkt tijdbesparend waardoor de productie minder oponthoud zal kennen.

Het grote aantal vierkante meters vormde een uitdaging, maar deze is overwonnen en het project is bijna afgerond. Sijtsma Noord is ontzettend trots dat we aan dit mooie en uitdagende project hebben mogen meewerken.    

Meer weten over onze coating systemen?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coating systemen vindt u op onze dienstenpagina voor HACCP Zuivel- en voedingsindustrie.