Coating werkzaamheden bij Kalverslachterij Ekro in Apeldoorn

Coating werkzaamheden bij Kalverslachterij Ekro in Apeldoorn

Sijtsma Noord BV verricht op dit moment diverse werkzaamheden bij Kalverslachterij Ekro in Apeldoorn en heeft de 1e fase hiervan onlangs afgesloten.

De opdracht bestaat uit het aanbrengen van speciale, voor de voedingsindustrie geschikte, coating op de wanden, vloeren en plafonds in onder andere de krattenruimte, de bufferruimte, diverse koelcellen en de verbloedingsruimte. De wanden, vloeren en plafonds moeten eerst behandeld en gerepareerd worden waar na de speciale coating aangebracht kan gaan worden.

Aangezien de werkzaamheden plaatsvinden in ruimtes waar voedsel wordt verwerkt zijn er vooraf speciale eisen gesteld aan de producten en wijze van werken. Sijtsma Noord BV is HACCP gecertificeerd en gespecialiseerd in het verrichten van werkzaamheden in de zuivel- en voedingsindustrie.

Ekro is onderdeel van de VanDrieGroup en is 1 van de modernste en de grootste kalverslachterij ter wereld. Met ruim 400 mensen verwerkt men meer dan 400.000 kalveren per jaar. De bestellingen vanuit de hele wereld lopen uiteen van het leveren van hele karkassen tot en met het leveren van keukenklare consumentenproducten.