Groot onderhoud Vakantiepark Bergumermeer

Groot onderhoud Vakantiepark Bergumermeer

Tijdens de seizoen sluiting van Vakantiepark Bergumermeer is Sijtsma Noord druk bezig geweest met het uitvoeren van groot onderhoud in het zwemparadijs. Zo hebben wij het overdekte zwembad, de waterplay, de tegelvloeren en de kleedkamers voorzien van een nieuwe coating.

Alle vloeroppervlaktes zijn voorzien van een blanke anti-slip coating. De aangebrachte coatings gaan de groei van bacteriën tegen doordat deze zich niet meer kunnen hechten aan de ondergrond. Daarnaast zijn de coatings slijtvast en bestand tegen chemicaliën en chloor. Het eindresultaat is een onderhoudsvriendelijk zwemparadijs dat voldoet aan de hoogste hygiëne en veiligheid normen.

Wilt u meer weten over onze zwembadcoating?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.