Grote renovatie pekelbaden Dargun Duitsland

Grote renovatie pekelbaden Dargun Duitsland

Sijtsma Noord heeft met een groep specialisten een grote renovatie uitgevoerd aan de stroomgoot van het pekelbassin van Zentralkäserei Mecklenburg/Vorpommern GmbH. Een onderdeel van DMK Deutsches Milchkontor GmbH, Duitslands grootste zuivelconcern.

Voor dat de nieuwe HACCP coating aangebracht kon worden zijn er eerst de nodige voorbereidingen getroffen. Zo hebben wij de stroomgoten grondig gereinigd en opgeschuurd. Dit vormde de basis voor het kritisch aangebrachte HACCP coating systeem. Met dit systeem voldoen de pekel bassins aan de laatste regelgevingen voor de voedingmiddelenindustrie.

Naast het aanbrengen van dit coating systeem zijn ook de voorbereidingen getroffen voor de renovatie van de pekelbaden die later uit zullen worden gevoerd.

Meer weten over onze coating systemen?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om coatingsystemen op internationaal niveau. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coating systemen vindt u op onze dienstenpagina voor HACCP Zuivel- en voedingsindustrie.