Onderhoudswerkzaamheden Tikibad van Duinrell Wassenaar

Onderhoudswerkzaamheden Tikibad van Duinrell Wassenaar

In opdracht van vakantie- en attractiepark Duinrell Wassenaar is Sijtsma Noord enige tijd geleden begonnen aan verschillende onderhoudswerkzaamheden aan het Tikibad. Dit tropische zwemparadijs met meer dan 1,3 kilometer aan glijbaanplezier is bekend bij jong en oud. Daarnaast behoort het Tikibad met de 16 unieke zwembaden tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux!

Coatingwerkzaamheden Tikitoren

Binnen in de Tikitoren is Sijtsma Noord bezig geweest met een aantal coatingwerkzaamheden. De wanden zijn behandeld met één van onze coating systemen. Deze bieden veel voordelen:

  • Hygiënisch;
  • Veilig en brandwerend
  • Naadloos en duurzaam
  • Antislip;
  • Slijtvast;
  • Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm;
  • Bestand tegen chemicaliën en chloor.

Hiermee voldoet de Tikitoren aan de laatste regelgevingen op het gebied van veiligheid en hygiëne en kunnen de glijbaanliefhebbers komend seizoen weer zorgeloos glijden.

Coatingwerkzaamheden glijbaan in het Tikibad

Naast de werkzaamheden aan de Tikitoren heeft Sijtsma Noord ook een glijbaan in het Tikibad voorzien van een hoogwaardig en duurzaam coatingsysteem. Deze sterk gecrosslinkte polyurethaancoating met uitstekende kleurstabiliteit en fysische eigenschappen kan zowel gebruikt worden voor zwembaden als voor glijbanen en andere waterspeeltoestellen.

Wilt u meer weten over onze zwembadcoating?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.