Onderhoudswerkzaamheden zwembad De Waterhoorn

Onderhoudswerkzaamheden zwembad De Waterhoorn

Op 1 september 1996 opende zwem- en recreatie bad De Waterhoorn zijn deuren. De Waterhoorn is een overdekt zwem- en recreatie bad, bestaande uit een doelgroepen bad, een wedstrijdbad en een recreatie bad van ruim 480 m². Het recreatie bad heeft vele recreatieve voorzieningen zoals een 72 meter lange waterglijbaan, een rivier, een wildwaterkreek, whirlpool, et cetera.

Renovatiewerkzaamheden aan de wildwaterbaan

Sijtsma Noord is gevraagd de onderhoudswerkzaamheden aan de wildwaterbaan in de Waterhoorn te verrichten. Na het voorbehandelen van de ondergrond is er een duurzaam coating systeem aangebracht. De werkzaamheden zijn onlangs afgerond en de klant is tevreden met het resultaat waardoor zij weer jaren vooruit kunnen.

Meer weten over zwembadrenovatie?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.