Renovatiewerkzaamheden zwembad de Griffioen

Renovatiewerkzaamheden zwembad de Griffioen

In opdracht van buitenzwembad de Griffioen in Grijpskerk is Sijtsma Noord enige tijd geleden begonnen aan de renovatie van het zwembad. Wij zijn begonnen met het schoonmaken, schuren en het herstellen van beschadigingen aan het zwembad. De rennovatiewerkzaamheden zijn verricht onder een grote tent waardoor we ook met het typische herfstweer door konden werken.

Het aanbrengen van de zwembadcoating

De volgende fase van het project bestond uit het aanbrengen van de hoogwaardige zwembadcoating. Hierdoor wordt de hygiëne en veiligheid van het zwembad verhoogd. Door de coating is het vrijwel onmogelijk voor bacteriën om zich te hechten aan het zwembad. Daarnaast zijn de coating systemen van Sijtsma Noord extreem duurzaam en antislip. Sijtsma Noord werkt uitsluitend met gecertificeerde producten welke voldoen aan de Europese normeringen. Zo bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat waar u weer vele jaren mee vooruit kunt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat Sijtsma Noord voor u kan beteken? In onze brochure voor Zwembaden & Wellness kunt u meer informatie vinden over onze coatingsystemen. 

Meer weten over zwembadrenovatie?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.