Zwembadcoating bij Hof van Saksen

Zwembadcoating bij Hof van Saksen

Wij hebben zwembadcoating aangebracht in twee dompelbaden en een voetenbad bij het vakantieresort Hof van Saksen. Hof van Saksen is een stijlvol en exclusief vakantieresort in de prachtige omgeving van Drenthe. Pure ontspanning voor lichaam en geest vindt u in de schitterend vormgegeven Spa & Wellness.
 
Hygiëne, veiligheid, maar ook uitstraling en duurzaamheid spelen een grote rol. Hof van Saksen vindt het belangrijk om hierin te blijven investeren. Er is gekozen om twee dompelbaden en een voetenbad opnieuw te voorzien van een duurzame afwerking. Sijtsma Noord mocht de baden renoveren en het eindresultaat mag er zijn!
 
Nadat de oude laag geheel verwijderd werd, zijn de baden in een nieuw hoogwaardig coating systeem gezet. De trappen en randen van de baden zijn voorzien van een antisliplaag om uitglijden te voorkomen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten welke voldoen aan de Europese normeringen.

Meer weten over zwembadrenovatie?

Sijtsma Noord is de specialist als het gaat om alle coatingsystemen. We hebben ruime ervaring met de HACCP normen en bieden service op maat. Ook als het gaat om zwembadcoatings en zwembadrenovaties. Wilt u meer weten over wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Meer informatie over de coatingsystemen vindt u op onze dienstenpagina over zwembadrenovatie of op de dienstenpagina over zwembadcoating. U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken. Dit doet u gemakkelijk via onze contactpagina.