Gevelrenovatie Service appartementen Maarwold

Gevelrenovatie Service appartementen Maarwold

Aan de rand van het prachtige groene dorp Haren en grenzend aan een toegankelijk natuurgebied bevindt zich het serviceappartementencomplex Maarwold.

Sijtsma Noord is ingezet om de gevelrenovatie van Maarwold uit te voeren. Wij hebben de gevels eerst gereinigd door middel van nevelstralen. Vervolgens hebben we de voegen van gevels en raamdorpelstenen vervangen.

De balkons van de appartementen hebben wij nagenoeg onzichtbaar met het scheurherstelsysteem Total Wall Concept verstevigd. Daarnaast heeft Sijtsma Noord nieuwe dilataties aangebracht en zijn er betonnen afdekkers op de balkonmuren geplaatst. Na alle werkzaamheden hebben wij de gevels dusdanig behandeld dat ze geen water absorberen. 

De gevels zijn gereinigd door middel van nevelstralen, voegen zijn vervangen in de gevels en raamdorpelstenen en de balkons zijn verstevigd door middel van het aanbrengen van Total Wall Concept. Er zijn nieuwe dilataties aangebracht en er zijn betonnen afdekkers op de balkonmuren geplaatst. Na alle werkzaamheden zijn de gevels hydrofoob gemaakt.